BAARDOLIE met Arganolie, Hennep olie en Aloe. Dikson Barberpole Dry Oil. 60 ml

  • BAARDOLIE met Arganolie, Hennep olie en Aloe. Dikson Barberpole Dry Oil.   60 ml

Dikson Barberpole Dry Oil 60 ml

Baard olie voor een duurzame zacht en glanzend baard.


Eigenschappen van Dikson Barberpole Dry Oil

Ideaal voor een duurzame zacht en glanzend baard met een gevoel van welzijn. niet vet en untangles de gebruikelijke borstelige baard voorzichtig, zodat deze zacht gevoel, zonder schade wordt beïnvloed door de olie. Arganolie, rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren, bij aan een betere hydratatie van de huid, waardoor meer veerkracht. Hennepolie met een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren geeft de huid voldoende vanwege de hoge voedingswaarde en dus maakt ze elastisch en compact. Bovendien maakt de huid zacht en beschermt tegen irritatie en de bijbehorende roodheid. Aloë-extracten zorgen voor de baard met vocht, waardoor het zacht, glanzend en beschermd. Poppy extracten kalmeren de huid . 


Toepassing van Dikson Barberpole Dry Oil

verspreid enkele druppels droog Olie op de droge baard. Niet uitspoelen. Voor een optimale verzorging resultaat ook gebruik maken van de andere producten uit het assortiment kapperspool.


Ingrediënten van Dikson Barberpole Dry Oil

  • arganolie
  • hennepolie
  • Aloë extracten
  • extracten Poppy


 Over de serie Barberpole

De speciale ingrediënten die het product lijn (argan, hennep en jojoba olie en aloë en poppy extracten) karakteriseren garanderen uitstekende zorg resultaten voor de huid, haar en baard. Het parfumeren van het product lijn geeft een aangenaam gevoel van welzijn en gevestigde huid.

Made in Italy

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • 11,69€

  • Excl. BTW: 9,66€